Eero Hirvonen avasi Olympiaurakkansa hienosti - itse pettynyt suoritukseensa

14.2.2018

Jälleen vaihtelevissa tuuliolosuhteissa käydyssä yhdistetyn normaalimäen yksilökisassa Eero otti lopulta hienosti kuudennen sijan Olympiadebyytissään.

Vaikka Eero ei suoritukseensa tyytyväinen ollutkaan, ja näin hampaankoloon jäi sopivasti tulevia kisoja silmällä pitäen, kokonaisuutena suoritus oli Olympiadebytantilta erinomainen.

50 sekunnin takamatkalta kisan voittaneeseen Eric Frenzeliin lähtenyt Eero kuroi matkalla eron parhaimmillaan noin puoleen startin erosta, mutta lopulta ero maalissa oli jokseenkin sama kuin startissa, ja mäkiosuuden jälkeen kuudentena matkaan lähtenyt Eero oli myös maalissa kuudes.

Miehekäs hiihto niin Eerolta kuin joukkuetoveri Ilkka Herolalta, joka teki huiman nousun lopputuloksissa sijalle 8 mäkiosuuden jälkeiseltä 17. sijalta ja 2:04 takamatkalta.

Eeron ja Ilun suoritukset antavat lupauksia ensi viikolla tiistaina käytävään suurmäen yksilökisaan ja torstain joukkuekisaan.

Onnittelut Eerolle hienosta Olympiadebyytistä! Kotva on kulunut edellisestä JHS-urheilijan esiintymisestä Olympialaisissa.Tästä on hyvä jatkaa...

Lue Eeron kommentit kisan jälkeen tästä