Mäkikotkakoulu 2019!

 

Jyväskylän Hiihtoseuran Mäkikotkakoulu uusille juniori-ikäisille tytöille ja pojille käynnistyy taas

 

Koska mäkihyppy on niin upea laji, sen aloittamista ei kannata lykätä. Mäkikotkalle tärkeitä taitoja pääsee nyt harjoittelemaan ohjatusti mahtavan lumisissa olosuhteissa Laajavuoressa! 

Mitä Mäkikotkakoulussa tapahtuu?Opetellaan hyppäämään mäkeä! – Mäkikotkakoulussa kehitytään osaavien aikuisten ohjauksessa mäkihyppyyn liittyvissä taidoissa, tiedoissa ja asenteissa huomioiden lasten liikuntaan olennaisesti liittyvä kasvatuksellinen ulottuvuus.
Mitkä ovat Mäkikotkakoulun tavoitteet?Uuden kivan harrastuksen aloittaminen – Mäkikotkakoulu ohjaa mäkihypystä kiinnostuneet juniori-ikäiset tytöt ja pojat turvallisesti ja asiantuntevasti uuden harrastuksen alkuun ja palkitsevalle kehityspolulle liikunnalliseen elämäntapaan.
Mitä Mäkikotkakoulu tarjoaa osallistujalle?Vauhdikasta menoja ja kivoja uusia kavereita! – Mäkikotkakoulu tarjoaa hienoja liikuntakokemuksia turvallisissa puitteissa sekä onnistumisen elämyksiä ja itsensä voittamisen kokemuksia samanhenkisten kavereiden kanssa.

 

Laajavuoren juniorihyppyrimäet hakevat vertaistaan koko Suomessa, sillä kaikkia juniorimäkiä palvelee yhteinen hissi! Hissin myötä harjoituskerralla ehtii tehdä paljon hyppyjä! Mäet ovat myös ympärivuotisessa käytössä ja näin kesälläkin pääsee mäkeen.

Harrastus aloitetaan pienestä lumihyppyristä ja taitojen karttuessa edetään portaittain K5-mäen kautta Ankkalinnateemaisten mäkien, Veljenpoikien ja Iineksen kautta Aku-mäkeen.

Alkuun päästään hiihtosuksilla, joilla saa hyvin tuntumaa lajin saloihin. Seuraavaksi siirrytään seuran välinekirjastosta löytyvien oikeisiin mäkihyppyvarusteiden käyttöön!

Paikka:Laajavuoren mäkikeskuksen juniorihyppyrimäet (karttalinkki)
Harjoitusajat:Hyppytreenit Laajavuoren juniorimäillä maanantaisin 17.00–18.30 ja torstaisin 18.00–19.30. Lisäksi lajin tultua tutuksi mahdollisuus "omatoimiharjoitteluun" viikonloppuisin. HUOM! Sporttikortti-lajikokeilut vain maanantaisin, ennakkoilmoittautuminen tarpeellinen lisäinformaation vuoksi.
Varustus:Ulkoliikuntavarustus lämmittelyä varten, oma rinnekypärä ja lasit, sekä alkuun hiihtosukset (HUOM! Pitovoiteet pois pohjista!). Lisäksi reilu annos reipasta ja uteliasta mieltä.
Suositusikä:6–10-vuotiaat tytöt ja pojat.
Ilmoittautuminen:Ilmoittautuminen ja Mäkikotkakouluinfo uusien junioreiden vanhemmille Laajavuoren legendaarisessa Matti Nykäsen mäen Mäkikahviossa junnujen harjoitusten aikana  maanantaina 7.1.2019 klo 17.30. Myös myöhemmin talvikaudella mukaan pääsee ottamalla ennakolta yhteyttä yhteyshenkilöihin.
Yhteyshenkilöt/
lisätietoja:

Lasse Moilanen p. 040–736 7359
moilanenlasse74(at)gmail.com

Teemu Keränen p. 050–327 7177
teemu.keranen(at)elisanet.fi

Mäkikotkakoulun maksut:Mäkikotkakoulumaksu 180 € kattaa talvikauden 2019 ohjatut harjoitukset hyppyrimäillä, juniorin Skipassin (sisältää vakuutusturvan ja oikeuden osallistua kansallisiin kilpailuihin), mahdollisuuden omatoimiharjoitteluun, sekä kesä/syyskauden 2019 ohjatun toiminnan. Mäkikotkakoulumaksu laskutetaan yhdessä erässä (2/2019).

 

Tule lennokkaan harrastuksen ja kivojen kavereiden pariin!