Lisätietoja urheilijoille ja huoltajille

Informaatiota kilpailijoille vauhtimäistä

Sekä HS70 että HS108 mäissä on jäähdytetyt ladut. Näin ennusteen lämpöasteet eivät muodostu ongelmaksi, vaan ladut pysyvät pakkasen puolella.

Juniorimäillä käytössä joko jäädytetty peltilatu, tai olosuhteiden vaatiman mukaisesti käytettävissä olevin keinoin liukastettu peltilatu.

Majoitusinformaatio

Kilpailijoille ja huoltajille on majoitusyhteistyökumppanin Jyväskylän Sokos Hotellien kanssa järjestetty majoitus- ja urheilijoille sopivat iltaruokailupaketit (sovittava erikseen).

Majoitus- ja ruokailutiedustelut:

Jyväskylän Sokos Hotellien myyntipalvelu +358201234640

sales.jyvaskyla@sokoshotels.fi

Käytännön asioita

Yhdistetyn urheilijoille on varattu hiihto-osuutta varten käyttöön pukeutumis- ja pesutilat hiihtokeskus Laajiksen caravanalueen huoltorakennuksesta. Tarkista pukeutumis- ja pesutilojen sijainti aluekartasta

Erikoismäen ja yhdistetyn mäkiosuuksien pukeutumistilat joko juniorimäkien sinisessä kontissa, tai mäkimontun toisella puolella ruskean lautarakennuksen päädyssä. HUOM! mäkimontun poikki oikaiseminen ehdottomasti kielletty. Kulku vain tien kautta! Myös Matti Nykäsen mäen kellarin pukutilat käytettävissä. 


HUOM! mitään henkilökohtaista omaisuutta ei saa jättää pukeutumistiloihin kilpailun ajaksi. Tilat on tarkoitettu vain varusteiden vaihtoon ja peseytymiseen, ei tavaroiden säilytykseen. JHS ei vastaa mahdollisesti kadonneesta omaisuudesta!

Kilpailuorganisaatio varaa käyttöönsä PMR-kanavat 2 ja 3 suuren radioliikennetarpeen vuoksi. Kaikki muu kisoihin liittyvä radioliikenne muille PMR-kanaville!

Joukkueenjohtajien kokoukset

Joukkueenjohtajien kokoukset järjestetään Matti Nykäsen mäen Mäkikahviossa

Perjantai 15.2.2019 klo 19.00
Lauantai 16.2.2019 klo 19.15

Kilpailijapysäköinti Laajavuoren mäkikeskuksessa kisaviikonloppuna

HUOM! Laajavuoren mäkikeskukseen johtava Hyppyritie on suljettu moottoriliikenteeltä lauantaina 16.2. klo 8:15–13.45 välisellä ajalla, ja sunnuntaina klo 10–13 kilpailutapahtumien ollessa käynnissä hyppyrimäillä.

Kilpailijat ja huoltajat päästetään kuitenkin myös sulkuaikana Hyppyritielle. Liikennöinnissä on noudatettava erityistä varovaisuutta kaikkina aikoina!

Molempina kilpailupäivinä kilpailijoita ja huoltajia pyydetään pysäköimään ensisijaisesti Laajavuoren huipulle Hyppyritien yläosaan auratulle pysäköintialueelle, Hyppyritien yläkääntöpaikalle (tiiviisti!) sekä Matti Nykäsen mäen Mäkikahvion parkkialueelle. Juniorimäkien montun pysäköintialue on varattu vain EA-ryhmän päivystysautolle. Tarkasta pysäköintialue aluekartasta.

Lyhytaikainen pysähtyminen tavaroiden purkua ja lastausta varten on mahdollista junnumäkien pukuhuonekontin ja hissirakennuksen puoleisella levikkeellä, muutoin pysäköinti tapahtuu Laajavuoren huipulla.

Hyppyritien pitää ehdottomasti pysyä liikennöitävissä kaikkina aikoina mm. pelastuslaitoksen tarpeita varten. Tietä ei saa tukkia villillä pysäköinnillä ajoneuvon poishinauksen uhalla!

Yhdistetyn hiihto-osuuksien pysäköinti hiihtostadionin parkkipaikalla lähtö/maalialueen välittömässä läheisyydessä. Kulku Laajavuorentien kautta.

Laajis

Ruokailu kisapaikalla Laajavuoressa

Ruokailumahdollisuus kilpailijoille ja huoltajille intensiivisen kisaohjelman suomien taukojen puitteissa on järjestetty yhteistyössä Gasthaus Laajiksen kanssa. Tarjolla urheilijoille (ja huoltajille) sopivaa kevyttä ja sulavaa keittolounasta noutopöydästä päiväsaikaan lähelllä kilpailupaikkoja. Hyödyntämällä Laajiksen ruokailumahdollisuudet vältyt turhilta pitkiltä siirtymiltä kesken päivän.

Lisätiedot ja tiedustelut:
Gasthaus Laajis, 0207 436 436