Kilpailut

Alppihiihdon HEAD Cup 09.-10.2.2019, Himos, Jämsä
 

Keski-Suomen Head Cup 09.-10.2.2019  Himos. Lajina on pujottelu ja suurpujottelu. Kisaan odotetaan osallistuvan yli 150 junioria ympäri Suomea, Viroa ja Venäjää.

Kilpailukutsu

Tervetuloa!

 

Viralliset kilpailusivut löydät täältä

Mäkiurheilun Superviikonloppu Laajavuoressa 16–17.2.2019

Laajavuoren perinteitä tihkuva mäkikeskus saa jälleen kunnian toimia SM-kisanäyttämönä kaudella 2018-2019. Mäkiurheilun Superviikonlopun helmikuisesta viikonlopusta tekee se, että lauantain ja sunnuntain aikana käydään peräti viisi SM-kilpailua yhdistetyssä ja erikoismäessä. Tarjolla Laajavuoressa siis runsauttaan notkuva SM-kisojen herkkupöytä jokaiseen makuun. Edellisen kerran vastaava SM-kisarypäs kilpailtiin Laajavuoressa vuonna 2013.

Laajavuoren Mäkiurheilun Superviikonloppu toimii samalla Seefeldin MM-kilpailuiden kenraaliharjoituksena, ja näin paikalla Laajavuoressa ovat kaikki nais- ja miesmaajoukkueurheilijat niin yhdistetyssä kuin erikoismäessä ottamassa mittaa toisistaan ja kilvoittelemassa paitsi SM-mitaleista, myös tarunhohtoisen Matti Nykäsen mäen herruudesta.

SM-kilpailuryppään lisäksi Mäkiurheilun Superviikonlopun kattauksen täydentää yhdistetyn ja erikoismäen junioricupin Laajavuoren osakilpailu. Mäissä ja laduilla mittaa toisistaan isompiensa tapaan ottavat mäkiurheilun tulevat toivot ikäluokissa 10-16 vuotta.

Tästä ei talviurheilujuhla parane! Tule kokemaan Laajavuoren mäkimontun tunnelma, seuraamaan kilpailutapahtumia lähietäisyydeltä, ja kannustamaan suosikkisi hurjaan lentoon mäessä ja ladulla!

Kaikkien Mäkiurheilun Superviikonlopun kisatapahtumien tarkempi ohjelma ja lisätiedot niin yleisölle kuin kilpailijoille päivitetään Jyväskylän Hiihtoseuran saitin Mäkiurheilun Superviikonloppu -sivuille lähiaikoina.

Seuraa tiedotusta tällä sivustolla ja Facebookissa (https://fi-fi.facebook.com/JyvaskylanHiihtoseuranMakijaosto/) 

PDF-tiedostoKilpailukutsu SM-yhdistetty, SM erikoismäki N18 ja Junioricup 16.2.2019.pdf (157 kB)
Yhdistetyn SM, mäkihypyn SM N18 ja junioricup 16.2.2019
PDF-tiedostoKilpailukutsu Normaalimäen SM ja Naisten SM 17.2.2019.pdf (73 kB)
Mäkihypyn SM-kilpailut 17.2.2019