Matti Nykäsen mäen näkötorni ja Mäkikahvio avoinna yleisölle kesällä 2019

26.5.2019


Upeat panoraamanäkymät yli kesäisen Jyväskylän ovat jälleen kesällä 2019 ihasteltavissa Jyväskylän katolta Matti Nykäsen mäen korkeuksista!

Takavuosina Jyväskylän suosituin maamerkki ja vierailukohde, Matti Nykäsen mäen näkötorni ja mäen juurella sijaitseva Mäkikahvio avaavat jälleen tänä kesänä viime kesän tapaan ovensa yleisölle.

Kesäkauden 2019 viimeinen aukiolopäivä on 4.8.2019.

Näkötorni ja Mäkikahvio avoinna:

Kesäkuu

Maanantai–torstai klo 16–20

Lauantai–sunnuntai klo 12–16

Juhannuksena 21–23.6. suljettu

Heinäkuu

Maanantai–sunnuntai klo 12–16

Elokuu 1-4. päivä klo 12-16.

Tarjolla paitsi upea panoraamanäkymä näkötornista yli kesäisen Jyväskylän, myös Mäkikahvion palvelut. Myynnissä kuumia ja kylmiä juomia, päiväntuoreet korvapuustit, ja tietysti jäätelöt näkötornin huipulla nautittavaksi. Ystävällinen palvelu ja aurinkoinen hymy kaupan päälle :). Tästä eivät jäätelökesän maisemat Jyväskylässä parane!

Loistava vierailukohde niin jyväskyläläisille kuin ulkopaikkakuntalaisille vieraille. Tule bongaamaan kotitalosi ja Jyväskylän maamerkit. Tarjolla vain kesällä 2019!

Osoite ja ajo-ohje autolla: Hyppyritie 131, Jyväskylä. Hiihtokeskus Laajiksen (Laajavuorentie 15) pysäköintikentän sivuitse kulkevaa hiekkatietä ylös kohti Laajavuoren huippua ja näkötornin parkkipaikkaa. Autolla pääsee mäkitornin juurelle näkötornin ja Mäkikahvion aukioloaikoina.

Ohje jalan saapuville: Jos haluaa pikkuhien pintaan reippailun merkeissä, helpoimmin navigoitava reitti mäkitornin juurelle on kulkea Hyppyritietä pitkin ylös Laajavuoren huipulle. Vaihtoehtoisesti Hyppyritien ylittävän siltarakennelman jälkeen juniorihyppyrimäkien vieritse kulkevia portaita ylös tuomaritornin huoltotielle ja Matti Nykäsen mäen alastulon alla kulkevia portaita kohti hyppyrimäen tornia ja Laajavuoren huippua. TAI: laskettelurinnettä pitkin Laajavuoren huipulle ja edelleen mäkitornin juurelle.

Näkötornin pääsymaksut:

Aikuiset                                   4 EUR

Lapset/nuoret (6-16 v.)           3 EUR

Opiskelijat ja eläkeläiset         3 EUR

Alle 6 v.                                   Ilmainen

Perhe                                      10 EUR (2 aikuista + perheen lapset/nuoret)

OP omistaja-asiakasalennus  1 EUR 

Maksuvälineenä käyvät käteinen ja kaikki yleisimmät pankki/luottokortit.

Tervetuloa ihailemaan upeaa kesäistä Jyväskylää mäkikotkan perspektiivistä ja ottamaan selfie Jyväskylän katolla. Tämän korkeammalle et Jyväskylässä luvallisesti pääse.

P.S. Parhaassa tapauksessa pääset näkemään hyppääjiä tositoimissa kesätreeneissään. Lähietäisyydeltä kertaluokkaa huimempi kokemus kuin kotisohvalta...

Näkötornin ja Mäkikahvion tuotot lyhentämättöminä jyväskyläläisen mäkiurheilun kehittämiseen. Anna hyvän kiertää!

Jyväskylän Hiihtoseura kiittää OP Keski-Suomea Kesäduuni OP:n piikkiin -tuesta.

#kesäduuniOPnpiikkiin #opkeskisuomi #yhdessähyvätulee #kesätyö