Matti Nykäsen mäen näkötorni ja Mäkikahvio avoinna yleisölle kesällä 2020

31.5.2020


Upeat panoraamanäkymät yli kesäisen Jyväskylän ovat jälleen kesällä 2020 ihasteltavissa Jyväskylän katolta Matti Nykäsen mäen korkeuksista!

Takavuosina Jyväskylän suosituin maamerkki ja vierailukohde, Matti Nykäsen mäen näkötorni ja mäen juurella sijaitseva Mäkikahvio avaavat jälleen ovensa yleisölle. Kauden avajaiset maanantaina 1.6. klo 15.

Kesäkauden 2020 viimeinen on sunnuntai 9.8.2020 Neste Rallin valitettavan peruuntumisen myötä. Ajankohtaista viestintää Facebookissa. https://fi-fi.facebook.com/JyvaskylanHiihtoseuranMakijaosto/

Näkötorni ja Mäkikahvio avoinna:

Kesäkuu

Maanantai–torstai klo 15–19

Lauantai–sunnuntai klo 12–16

Juhannuksena 19–21.6. suljettu

Heinäkuu

1.7. alkaen joka päivä klo 12–16

Elokuun ensimmäinen viikko, ml. lauantai ja sunnuntai klo 12–16.

Tarjolla paitsi upea panoraamanäkymä näkötornista yli kesäisen Jyväskylän, myös Mäkikahvion palvelut. Myynnissä kuumia ja kylmiä juomia, päiväntuoreet korvapuustit, ja tietysti jäätelöt näkötornin huipulla nautittavaksi. Ystävällinen palvelu ja aurinkoinen hymy kaupan päälle :). Tästä eivät jäätelökesän maisemat Jyväskylässä parane!

Loistava vierailukohde niin jyväskyläläisille kuin ulkopaikkakuntalaisille vieraille. Tule bongaamaan kotitalosi ja Jyväskylän maamerkit. Tarjolla vain kesällä 2020!

Osoite ja ajo-ohje autolla: Hyppyritie 131, Jyväskylä. Hiihtokeskus Laajiksen (Laajavuorentie 15) pysäköintikentän sivuitse kulkevaa hiekkatietä ylös kohti Laajavuoren huippua ja näkötornin parkkipaikkaa. Autolla pääsee mäkitornin juurelle näkötornin ja Mäkikahvion aukioloaikoina. Muina aikoina Hyppyritie suljettu ajoneuvoliikenteelta puomilla.

Ohje jalan saapuville: Jos haluaa pikkuhien pintaan reippailun merkeissä, helpoimmin navigoitava reitti mäkitornin juurelle on kävellä laskettelurinnettä pitkin Laajavuoren huipulle ja edelleen mäkitornin juurelle. 

Näkötornin pääsymaksut:

Aikuiset                                   4 EUR

Lapset/nuoret (6-16 v.)           3 EUR

Opiskelijat ja eläkeläiset         3 EUR

Alle 6 v.                                   Ilmainen

Perhe                                      10 EUR (2 aikuista + perheen lapset/nuoret)

OP omistaja-asiakasalennus  1 EUR 

Maksuvälineenä käyvät käteinen ja kaikki yleisimmät pankki/luottokortit.

Tervetuloa ihailemaan upeaa kesäistä Jyväskylää mäkikotkan perspektiivistä ja ottamaan selfie Jyväskylän katolla. Tämän korkeammalle et Jyväskylässä luvallisesti pääse maisemia ihastelemaan. Tornin huipulta panoraamanäkymä yli Jyväskylän ja lähiseudun.

Näkötornin ja Mäkikahvion tuotot lyhentämättöminä jyväskyläläisen mäkiurheilun kehittämiseen. Anna hyvän kiertää!

Jyväskylän Hiihtoseura kiittää OP Keski-Suomea Kesäduuni OP:n piikkiin -tuesta.

#kesäduuniOPnpiikkiin #opkeskisuomi #yhdessähyvätulee #kesätyö