Kilpailut

Kilpailutapahtumat Laajavuoren mäkikeskuksessa kaudella 2017–2018

 

Helmikuisena viikonloppuna 10-11.2.2018 on luvassa talviurheilutapahtumia parhaimmillaan kuten vain Jyväskylän Hiihtoseura rautaisella kisajärjestelyrutiinillaan ja innokkaalla talkooväellään osaa!

Laajavuoren hyppyrimäet ja ladut valtaavat taas suomalaisen mäkihypyn ja yhdistetyn nuoret toivot sarjoissa 10, 12, 14 ja 16 vuotta. Lauantai 10.2.2018 on juniorisarjojen päivä niin tyttöjen kuin poikien osalta, sunnuntaina kisaamassa ovat nuoret ja yleisen sarjan kilpailijat.

Sunnuntaina 11.2.2018 käydään jälleen kisaa Laajavuoren maamerkin, Matti Nykäsen mäen herruudesta kauden ainoassa ison mäen kisassa. Kannattaa siis tulla paikan päälle seuraamaan huimapäiden suorituksia ja kannustamaan omaa suosikkiaan huippusuorituksiin.

Luvassa jälleen hienoja leiskautuksia kaikista Laajavuoren upeistä mäistä ja sekuntitaistoja yhdistetyn hiihdossa. Jyväskylän Hiihtoseura toivottaa kaikki hienoista suomalaislajeista kiinnostuneet tervetulleeksi mäkimonttuun, Matti Nykäsen mäen Mäkikahvioon nauttimaan kisamakkarat ja kisakahvit tuoreen pullan kera, ja kisaladun varteen kannustamaan urheilijat huippuliitoon mäessä ja huippukiitoon ladulla.

Lisätietoja aikatauluineen niin yleisölle kuin kilpailijoillekin tällä sivulla hieman lähempänä H-hetkeä.Yleisöllä on molempiin kilpailutapahtumiin Jyväskylän Hiihtoseuran yhteistyökumppanien tarjoama vapaa pääsy. 

Kesällä huikeaan suosioon jyväskyläläisten keskuudessa noussut Matti Nykäsen mäen Mäkikahvio palvelee niin yleisöä kuin kilpailijoita kilpailutapahtumien aikana. Tarjolla kuumia juomia, tuoretta pullaa, pientä suolaista ja maankuuluja kisamakkaroita. Kaikki yleisöystävällisin, halpuutushenkisin hinnoin. Kisatapahtumien aikana Laajavuoren huipulle, tornin juureen pääsee myös omalla autolla. Jollei sitten halua pientä reippailuhikeä pintaan huipulle jalan kavutessa.

Tervetuloa seuraamaan kisatapahtumia paikan päälle suomalaista mäkihistoriaa tihkuvaan Laajavuoren mäkikeskukseen Peyongchangin Olympialaisten lomassa!