Kilpailut

Talvikauden 2021-2022 kilpailutapahtumat Laajavuoressa

Laajavuoren perinteitä tihkuva mäkikeskus toimii jälleen näyttämönä tiukoille metri- ja tyylipistetaistoille tammikuussa ja helmikuussa. 

Tammikuun 8-9. viikonloppuna Laajavuoressa on luvassa jälleen mäkihyppyä Suomen huipulta, kun kotimainen naisten ja miesten kärkikaarti nuorten nälkäisten haastajien lisäksi kilvoittelevat Pienmäen SM-mitaleista ja Laajavuoren valtijuudesta Matti Nykäsen muistokisoissa.

SM-kisanäyttämönä toimii lauantaina 8.1.2022 Matti Pullin mäki (HS68), joka myös Kesarina tunnetaan. Lauantain kisaohjelmassa Pienmäen SM-kisa sarjoissa miehet yleinen ja naiset, M18, N18, T16 ja P16. Kisaa käydään erikoismäen ja yhdistetyn SM-mitaleista. Yhdistetyn hiihto-osuudet hiihdetään Laajavuoren laduilla.

Lauantain mäkikilpailujen aikataulu:

09:00 koekierros ja kaksi kilpailukierrosta: veteraanit avoin, SM mäkihyppy ja yhdistetty, T16, P16 ja N18 

11:15 koekierros ja kaksi kilpailukierrosta: SM pienmäki, mäkihyppy ja yhdistetty, NYL, M18 ja MYL

Seuraa myös tiedotusta Jyväskylän Hiihtoseuran Facebook -sivuilla. 

Koronarajoitteiden voimassa ollessa kauden ainoan SM-kisatapahtuma käydään perinteikkäässä ympäristössä Laajavuoren mäkikeskuksessa ilman yleisöä. Valitettavasti, jo toisena talvena perätysten...

Mutta ei huolta! Vaikka korona ei salli yleisöä mäkimonttuun, Jyväskylän Hiihtoseura yhdessä partnerinsa Laukaan Tallenne&Striimauksen kanssa tuottaa suomalaisella urheiluyleisölle mahdollisuuden osallistua SM-kisatunnelmaan virtuaalisesti livestream-lähetyksenä!

Tue Jyväskylän Hiihtoseuran ponnistusta tehdä SM-kisat saavutettaviksi urheilun ystäville koronarajoituksista huolimatta.

Osallistu SM-kisojen striimauksen kustannusten kattamiseen lunastamalla oma vapaaehtoinen "virtuaalipääsylippusi" sopivaksi katsomallasi summalla alta joko PayPal -linkin kautta: 

Lunasta "virtuaalipääsylippu" PayPal Donate-painikkeella


Tai vaihtoehtoisesti tilisiirtona oheisella viivakoodilla, tai seuraavin tiedoin: 

Jyväskylän Hiihtoseura ry, mäkijaosto, FI50 5290 0220 1238 04

Viite 11015 

Virtuaaliviivakoodi: 450529002201238040000000000000000000000000110152220108

Virtuaalilipun maksuviivakoodi. Skannaa mobiilipankkisovelluksella, täytä saaja: Jyväskylän Hiihtoseura, mäkijaosto, ja haluamasi summa.

Liity mukaan livestream-lähetykseen tästä.

Varuulta myös suora linkki: https://www.youtube.com/watch?v=vxPse7Whyig

Livestream-ruudulle pauhaamisen lisäksi voit kannustaa suosikkiasi Jyväskylän Hiihtoseuran Facebookissa jättämällä tsemppitervehdyksesi suosikillesi ennen kisaa, tai sen aikana! Kilpailutapahtumia voi tulosten muodossa seurata lisäksi Kilipa-live -palvelusta ja näin jännittää kenttäkuulutusten lisäksi reaaliajassa mihin suosikkisi pisteet riittävät tiukassa kisassa! 

Jyväskylän perinteitä tihkuvassa Laajavuoren mäkikeskuksessa on luvassa jälleen suurta urheilujuhlan tuntua! Nyt virtuaalisesti ja etänä. 

Tirisevää kisamakkaraa emme valitettavasti voi virtuaalisesti teille mäkiurheilun ystäville toimittaa tällä erää, mutta ehkä ensi talvena jälleen grillin tuoksu leijuu mäkimontussa sankkana parveilevan liveyleisön yllä...  

Tervetuloa seuraamaan virtuaalisesti mäkiurheilua Suomen huipulta livestreamina! Lisämausteina Kilipa-live -palvelu ja somekanavakannustusmahdollisuus!


Sunnuntaina 9.1.2022 Matti Nykäsen muistokisojen osana kisataan lisäksi Modeo Cupin Jyväskylän osakilpailu, ja tuolloin taistoa cup-pisteistä käydään nimenomaan Matti Nykäsen mäessä (HS108).

Sunnuntain kilpailutapahtumat alkavat klo 10:00 ensimmäisen sarjan koekierroksella. Seuraa myös tiedostusta Jyväskylän Hiihtoseuran Facebook -sivuilla. 

Lisätietoja molempien kisatapahtuman kilpailijoille ja huoltajille tästä.

Kuten SM-kisat, myös Modeo Cupin kisa käydään koronarajoitteiden vuoksi ilman yleisöä! 

Kilipa-live -palvelu mahdollistaa kuitenkin kilpailun seuraamisen reaaliajassa tulosten osalta.

Helmikuun 19-20. viikonloppuna Laajavuoren mäet ja ladut valtaavat suomalaisen mäkiurheilun tulevat toivot juniori-ikäsarjoissa 10-16 vuotta Hopeasompafinaalissa.

Isompien tapaan kisataan Laajavuoren valtijuudesta, ja luvassa on tiukkaa kisaa metreistä, tyylipisteistä ja sekunneista.

Tarkempi Hopeasompafinaali-aikataulu päivitetään tälle sivulle lähempänä H-hetkeä. Seuraa näitä sivuja ja tiedotusta Jyväskylän Hiihtoseuran Facebook -sivuilla.

Tule kannustamaan Hopeasompafinaaliin Suomen nuoret toivot hurjaan lentoon niin mäessä kuin ladulla. 

Koronalilanne huomioiden tarjolla juniorimäkihyppyä ja yhdistetyn kilvoittelua autenttisissa olosuhteissa perinteikkäässä ympäristössä Laajavuoren mäkikeskuksessa.

Tarjolla paitsi suurta urheilujuhlan tuntua, kisayleisölle pientä purtavaa ja lämpimiä juomia Matti Nykäsen mäen Mäkikahviossa ja mäkimontussa hienossa talvisäässä.

Tervetuloa seuraamaan juniorimäkiurheilua Suomen huipulta!

 Jyväskylän Hiihtoseura