Kilpailut

Kilpailutapahtumat Laajavuoressa kaudella 2020–2021

Laajavuoren perinteitä tihkuva mäkikeskus toimii jälleen näyttämönä tiukoille metri- ja tyylipistetaistoille. Maaliskuisena viikonloppuna Laajavuoressa on luvassa jälleen mäkihyppyä Suomen huipulta.

Normaalimäen SM-kisojen lisäksi 13-14.3.2021 Laajavuoressa mitellään myös yhdistetyn SM-mitaleista. 

Luvassa mäkiurheilun ilotulitusta, mutta ilman yleisöä tällä kertaa koronavirusrajoitusten vuoksi! 

Lauantaina 13.3.2021 Laajavuoren mäet ja ladut valloittavat junioricupin kilpailijat ikäsarjoissa 10-16-vuotta. Lisäksi nuoret naiset (N18-sarja) kisaavat niin erikoismäen kuin yhdistetyn SM-mitaleista HS70 mäessä, joka myös Matti Pullin mäkenä tunnetaan.

Sunnuntaina 14.3.2021 puolestaan otetaan niin miehestä kuin naisesta mittaa sarjoissa Yleinen, Naiset ja M18, kun Matti Nykäsen mäessä kisataan Normaalimäen SM-mitaleista ja Matin mäen himoitusta valtijuudesta. Sunnuntaina kisataan myös yhdistetyn SM-mitaleista samoissa sarjoissa kuin erikoismäessä.

Luvassa hieno kisaviikonloppu kuten vain JHS-talkooväki parhaiten osaa. Otamme myös kilpailun siirron ajankohtana maaliskuussa vallitsevan koronatilanteen luonnollisesti huomioon kaikkien kisatapahtumien osalta.

Koronakeväänä 2021 kilpaillaan niin juniorisarjoissa kuin SM-sarjoissakin ilman yleisöä.

HUOM! Kilpailupäivinä Matti Nykäsen mäelle johtava Hyppyritie on suljettu kaikelta muulta liikenteeltä paitsi mäki- ja yhdistetyn kilpailuihin osallistuvilta urheilijoilta ja heidän huoltajiltaan sekä median edustajilta. 

Yleisöllä ei ole pääsyä kilpailualueelle Laajavuoren Mäkikeskukseen!

Tulemme toteuttamaan kisatapahtumien etäseurantamahdollisuuden, jotta mäkihypyn ystävät niin Jyväskylässä kuin laajemminkin pääsevät mukaan nauttimaan kisaelämyksistä.

Lisää kisaviikonlopun aikatauluista, tapahtumista ja mahdollisuuksista seurata kilpailutapahtumia turvallisesti etänä lähempänä H-hetkeä tältä sivulta. Seuraa tiedotusta netissä tällä sivulla ja somessa! (Jyväskylän Hiihtoseuran mäkijaosto - Etusivu | Facebook)

Lisätietoa kilpailijoille päivitämme kisasivulle mahdollisimman pian, ja viestimme myös oman FB-seinän lisäksi Mäki ja yhdistetyn kilpailuiden FB-ryhmässä.