Kilpailut

Talvikauden 2021-2022 kilpailutapahtumat Laajavuoressa

Laajavuoren perinteitä tihkuva mäkikeskus toimii jälleen näyttämönä tiukoille metri- ja tyylipistetaistoille tammikuussa ja helmikuussa. 

Tammikuun 8-9. viikonloppuna Laajavuoressa on luvassa jälleen mäkihyppyä Suomen huipulta, kun kotimainen naisten ja miesten kärkikaarti nuorten nälkäisten haastajien lisäksi kilvoittelevat Pienmäen SM-mitaleista ja Laajavuoren haltijuudesta Matti Nykäsen muistokisoissa.

SM-kisanäyttämönä toimii Matti Pullin mäki (HS70), joka myös Kesarina tunnetaan. Lauantain kisaohjelmassa Pienmäen SM-kisa sarjoissa miehet yleinen ja naiset, sekä N18 ja M18. Kisaa käydään erikoismäen ja yhdistetyn SM-mitaleista. Yhdistetyn hiihto-osuudet hiihdetään Laajavuoren laduilla.

Tarkempi SM-kisa-aikataulu päivitetään tälle sivulle lähempänä H-hetkeä. Seuraa näitä sivuja ja tiedotusta Jyväskylän Hiihtoseuran Facebook -sivuilla.

Sunnuntaina lisäksi Modeo Cupin Jyväskylän osakilpailu, ja tuolloin kisaa cup-pisteistä käydään Matti Nykäsen mäessä (HS108).

Helmikuun 19-20. viikonloppuna Laajavuoren mäet ja ladut valtaavat suomalaisen mäkiurheilun tulevat toivot juniori-ikäsarjoissa 10-16 vuotta Hopeasompafinaalissa.

Isompien tapaan kisataan Laajavuoren valtijuudesta, ja luvassa on tiukkaa kisaa metreistä, tyylipisteistä ja sekunneista.

Tarkempi Hopeasompafinaali-aikataulu päivitetään tälle sivulle lähempänä H-hetkeä. Seuraa näitä sivuja ja tiedotusta Jyväskylän Hiihtoseuran Facebook -sivuilla.

Tule kannustamaan SM-kisoihin suosikkisi ja Hopeasompafinaaliin Suomen nuoret toivot hurjaan lentoon niin mäessä kuin ladulla. 

Mäkihyppyä autenttisissa olosuhteissa ja perinteikkäässä ympäristössä kauden ainoan SM-kisatapahtuman merkeissä Laajavuoren mäkikeskuksessa.

Tarjolla paitsi suurta urheilujuhlan tuntua, kisayleisölle pientä purtavaa ja lämpimiä juomia Matti Nykäsen mäen Mäkikahviossa ja mäkimontussa hienossa talvisäässä.

Tervetuloa seuraamaan mäkiurheilua Suomen huipulta!

 Jyväskylän Hiihtoseura