Ratalaskukerho

Talvella 2018 lasten Ratalaskukerhon ja Taito-ryhmän harjoitukset alkoivat viikolla 2 ja mukaan voi hyvin tulla myös kesken kauden.

Sekä tiistain että torstain harjoitukset pidetään klo 17:30-19:30 ja harjoituksissa Ratalaskukerholaiset ja Taito-ryhmäläiset harjoittelevat yhdessä kahden valmentajan ohjaamina.

Harjoitukset alkavat kokoontumisella Eturinteen ala-aseman läheisyydessä. Tervetuloa mukaan!

 

Tule kokeilemaan ratalaskua JHS:n ratalaskukerhoon!

Ratalaskukerho on tarkoitettu jo jonkin verran laskettelua harrastaneille ja itsenäisesti hississä selviytyville lapsille, jotka haluavat saavuttaa hyvät peruslaskutaidot ja kokeilla ratalaskua ohjatusti.

Ratalaskukerho harjoittelee Laajiksessa kahdessa harjoitusryhmässä tiistaisin (9.1.2018 alkaen) ja torstaisin (11.1.2018 alkaen) yhteensä 10 kertaa. Lisäksi ohjelmaan kuuluu JHS Alpin kuukausikisat.

Osallistuminen maksaa 120 euroa ja osallistujilla tulee olla hissiliput tai kausikortti. Kerhoon osallistuvat voivat ostaa Laajiksen kerta- tai kausikortin seuralle myönnettyyn kerhohintaan.

Ilmoittautuminen Ratalaskukerhoon tehdään alla olevalla lomakkeella.

Halutessaan ratalaskukerhoon osallistuneet lapset voivat jatkaa harrastusta JHS Alpin valmennusryhmissä tulevina kausina.

 

JHS:n Taito-ryhmä

Taitoryhmä on tarkoitettu viime talvena mukana olleille ja siinä harjoitellaan Laajiksessa kaksi kertaa viikossa tiistai- ja torstai-iltaisin 9.1.2018 alkaen lumikauden loppuun. Harjoitukset alkavat klo 17.30.

Osallistuminen maksaa 250 euroa ja osallistujilla tulee olla hissiliput tai kausikortti. Taito-ryhmäläiset voivat ostaa Laajiksen kerta- tai kausikortin seuralle myönnettyyn kerhohintaan.

Ilmoittautuminen Taito-ryhmään tehdään alla olevalla lomakkeella. Täydennä lomakkeen kommenttikenttään että ilmoittautuminen on Ratalaskukerhon sijasta Taito-ryhmään.

 

Ilmoittaudu mukaan tai kysy lisää